Bara ytterligare en Blågg…

Dippshit!

Har sen några veckor tillbaka mått lite si och så. ..å det ÄR och har varit en jäkligt knölig ekvation för mig att få ihop hur man, när man egentligen mår så bra, samtidigt kan vara så jäkla skör!

Hur hänger allting samman liksom?

Förstår ju att valet av jobb inte är så briljant. ..och att jag bör tänka om angående sånt rätt rejält. ..det äter liksom upp mig inifrån och ut och har säkert mycket att göra med hur jag funkar. ..eller inte funkar i andra situationer åxå. ..

Hur som haver. ..I min eufori över att dela livet med den absolut finaste kille som öht finns,  så har jag samtidigt en oro och en inre stress som inte är av denna värld!
Jag blir så lätt ledsen och väldigt ofokuserad. ..grubblar och spänner mig över både sånt som finns men även över saker som inte ens hänt! 
Hade väl inbillat mig att det här var ett stadium jag var över. ..visst,  att man alltid ska må ”solsken” är väl inget ens jag inbillar mig. ..men den här tunga formen av dippar trodde jag nog jag sett det sista av!

Till saken hör väl kanske att det händer grejer i omgivningen åxå som jag verkligen försöker förstå och acceptera. ..men som samtidigt ruckat på bilden av livet som det en gång var! Saker man har svårt att ta till sig. ..
Å i soppan av allt, finns krävande,  domderande och fullständigt pissjobbiga typer som verkar nära sig på att suga energi från andra!
Såna som skaver sig in under skinnet på en och helt enkelt bara förstör!

Häpp. ..det löser sig nog..och som sagt. ..jag har en sjukt go grund att stå på…en fästman som står fast bredvid mig och som visar vem han är i mitt liv. ..å jag har mina barn…som alltid finns,  No matter wat!
Jag är privilegierad. ..jag är älskad. ..å jag är i grund och botten fantastiskt lycklig. …måste bara på nåt vis hitta den där tryggheten i mig själv!

Inte helt lätt alla gånger. ..men jag jobbar på’t!

/K

image

Annonser

Kommentarer till: "Dippshit!" (2)

  1. Livet är inte alltid så lätt…hoppas du finner styrkan och tryggheten i dig själv! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: