Bara ytterligare en Blågg…

Morgonkluringar!

image

Den här lilla stunden på dagen,  när jag sitter på min inglasade balkong med en mugg rykande varmt kaffe. ..lyssnar på stadens alla ljud, och vaknar till i min egen takt….den lilla stunden är priceless! 🙂

Det är Torsdag.  .en mulen sådan,  i mitten av november. …kyligt är det också,  men inget infravärmen inte tar hand om…och jag ger mig själv en stund att klura på mitt,  fundera på dagen och vad den borde innehålla. ..och på livet som så!

Tänker på den kommande helgen,  på att jag och mitt hjärtas låga ska hitta på något mysigt på tu man hand. …en helg i stugan i skärgården,  ..grilla. ..tända ljus. ..irish Coffee. ..bara vara tillsammans. ..finns inget bättre!  🙂

Jag funderar på kommande månad. ..jul. ..ett stressande,  ett flackande och nostalgi. ..nya traditioner. ..så olikt de jular jag är van vid. ..saknaden av den viktigaste. ..å på ansvaret helt plötsligt JAG bär, att låta julen få fortsätta vara något positivt och mysigt för mina barn!
Ge dem den speciella känslan jag själv alltid upplevt tack vare min mor. ..
Detta till trots att jag väldigt gärna hade skippat hela grejen!

Jag klurar på varför det finns människor i ens närhet,  som av någon outgrundlig orsak enbart suger energi. ..vars blotta närvaro dränerar ens humör och varje gång de gör sig påminda,  så innebär det ett humörras av abnorm storlek! 
Man försöker ignorera deras existens,  men likt blodiglar naglar de sig fast, och när de poppar upp,  innebär det ALDRIG nåt positivt!
Usch. ….

Jag tänker på att jag saknar mitt minsta och mitt största yngel…och Zack. ..och på att det inte spelar någon roll HUR lycklig man är i sin förändrade tillvaro. …tomrum i hjärtat när man inte kan se dem och få sin dagliga dos av kramar. ..så är det! ♥

Å sist men inte minst. ..
Jag väntar som en tok på vår nya säng och soffa. ..å på att vi ska få tummen ur och börja måla om lite här o var…..OCH på att det ska bli kväll,  så min alldeles egne, världens finaste mystomte kommer hem från jobbet! 🙂
Fjortis. ..jupps. ..å stolt över’t te å mä! 🙂

Kaffet Slut …tankarna ventilerade. ..och småfrusen i fötterna…nu e det nock. ..tajm å gå in och besöka soffhörnet o filten en stund!

Ha en smashing Torsdag, folks!
🙂

Annonser

Kommentarer till: "Morgonkluringar!" (8)

 1. Det är så sjukt. I morse tänkte jag på Zack 😱 tänkte jag måste skriva och fråga hur det e med han och om han kommer upp till er.

  • Zack mår bra, och bor hos Richard! Han har det allra bäst där, ihop med den han gillar allra mest! 🙂
   Han kommer inte att bo här…jag jobbar för mycket, och vill inte sätta honom i en lägenhet på sjunde våningen, ensam hela dagarna!
   Men OJ vad jag kan längta efter honom! :/

 2. Oj vad härligt att höra att Zack mår bra! Vågade inte fråga det, faktiskt, ifall..
  Som du vet var min svarta fina labbetjej moster till din Zack, tror jag. Det var ju så jag hittade din blogg och har följt dig några år nu.
  Marie

  • Tycker det e jättekul att du ”hittade” mig o följt alla mina knepiga ”ups and downs”….
   Om din labbetös var moster till Zack, så var hon syster med Jaffa?
   Hursomhelst, fantastiska hundar föder hon upp Charlotte! 🙂
   Ha en härlig dag, och hoppas vi hörs snart igen!
   Kram

 3. Oj oj Gick in och kollade i rasdata! Fick ont i själen 😦 min goa tös! Sitter här med tårarna i ögonen. Hon var född 2001 med samma föräldrar som Jaffa! Kennelnamnet var Enterprice men vi kallade henne Panda!
  Undra om det någon gång blir en labbe igen för mig?
  Nåja! Gick ut i köket och kollade på min ”bäbispojke” som ligger i korgen. Nya tider nu med mycket mindre hund. Men inte mindre älskad!
  Marie

  • Moster till Zacken:)
   Nu har jag ingen hund här. ..å saknar Zack varje dag!
   Men vet så väl att han inte kan ha det bättre än hos sonen!
   Å skulle aldrig kunna sära på de där två!
   Får väl se vad framtiden har att erbjuda, men det känns inte ultimat med hund på sjunde våningen och mycket jobb. …men kanske när man blir pensionär:)
   Ha det gött Marie!
   Kram!

 4. Ja, jag har följt dig genom ”ups and downs”! Är så glad att du har det så bra nu!
  Ser du mitt namn så kanske du vill lägga till mig på Facebook för lite hundprat någon gång?
  Varma hälsningar Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: