Bara ytterligare en Blågg…

Bort med gammalt mög! :)

Allt som oftast känner jag att jag vill starta en ny blogg!
En fräsch start,  fri från gammalt mög!
En blogg som speglar livet nu, och den framtid jag går till mötes. ..kanske med mer foton, mer positivism. ..men framförallt med
ett lättare ”flyt”!

När jag läser här i min ”gamla” blogg häpnar jag alltsomoftast över hur jag varit, hur jag mått och inte minst över mitt självdestruktiva,  bittra beteende!

”Är det här jag”?

Känner inte alls igen mig i många
av de inlägg jag skummar igenom. ..tänker ofta att det känns som någon annan har skrivit. ..som om jag sitter bredvid och iakttar mig själv med en brydd min i ansiktet!

Ganska spooky känsla. ..men samtidigt rätt skön! Den påvisar ju att någonting har hänt. ..någonting bra!

Jag kommer aldrig att bli nån stor, fantastisk bloggare. ..jag kommer aldrig dra tusentals läsare som ryggdunkar och bekräftar mig som en lysande bloggstjärna. ..å jag kommer aldrig utmärka mig med mina ord. ..å det e inte Heller vad jag vill…
Däremot vill jag ha en ”feelgoodspot” i nätrymden,  där jag får tullenutta och kludda av mig när andan faller på. ..å där tillvaron är blank. ..inga påminnelser om vare sig depressioner,  psykofarmaka eller ogenomtänkta val och beslut!

Okomplicerat,  helt enkelt….och med fokus på allt som finns i mitt liv just nu!

Bort med illamåendet i vardagen,  bort med misslyckanden och relationer man kastade sig in i utan att tänka efter. ..bort med det desperata sökandet efter något man inte alls var i fas att varken hitta eller satsa på. ..och som inte ens fanns!

Jag vill inte vara den människan längre. ..jag ÄR inte den människan längre…jag är en helt annan individ inuti…å det enda som skvallrar om identiteten är mitt yttre!

Så…min fundering är, att börja om…och även om man aldrig kan radera sitt förflutna,  så kan man åtminstone låta bli att frottéra sig i  det…man kan välja att stänga igen den ruttna gamla dörren,  låta det som varit finnas där, men strunta i att ”hålla det vid liv”!

Egentligen är ju det här inget stort, världsomfattande beslut. ..utan en enkel, obetydlig handling. ..
Så jupp. …jag tror jag gör så…slår ihjäl den buttra gamla moroten,  avsäger mig de alla små tragiska dumheter man gjort….använder mig ändå av erfarenheterna de gett, satsar på mina oskrivna blad tillsammans med den finaste kille jag någonsin träffat, i en stad som kändes ”hemma” bums. ..

Raderar gör jag inte….möget får ligga kvar!  Kan vara bra att ha som manual för hur det INTE ska vara….men yes,  jag ska gnugga geniknölarna och starta mitt bloggliv med en ny fräsch blogg!

Meddelar var, när,  hur osv  i sinom tid!
Å tills dess. …
Simma lugnt!
🙂

image

Annonser

Kommentarer till: "Bort med gammalt mög! :)" (4)

 1. Ja ibland vill man ha nytt! Jag är jupå blogspot nu, men velar på om jag skulle flytta på mej nu o då….

  • Är så van vid den här gamla. ..men känner att jag vill starta en ny, fräsch. ..som en statuering på allt annat som är nytt. ..å så oändligt mycket bättre! 🙂
   Ha det bra, Paula!
   Kram.

 2. Grejen e ju den söt att det e nog bara du typ som läser det gammla. Vi andra tänker nog ( jo jag i bland) inte på det som varit utan blir glad av allt nytt du skriver som alltid är positiva inlägg.
  Men du bestämmer själv så klart.
  Kanske en ny där du skriver varannan gång och the Love varannan 😍

  • Vet du …så e det faktiskt inte:)
   Varje dag e det folk inne o läser gamla grejer. ..kan se det, men inte vem! 🙂
   Å nä….min blogg e min. ..å där skriver bara jag!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: