Bara ytterligare en Blågg…

En sak kan man alltid lita på…

Å det är att VAD man än gör, så finns det alltid en vardag!

Vardag…för de allra flesta innebär det tidiga morgnar….väckarklocka…en kopp svart kaffe å iväg te jobbet….

Sen kommer man hem….lagar lite mat…umgås med de sina en stund…glor på tv…å man är delaktig i det inte så roliga råtträjset!

Men whatever liksom…thats life….man drar sina strån till den så kallade stacken….man knotar och knegar, man betalar sina förbannade räkningar…och man är inte så sällan rätt håglös Måndag till Fredag!

Sen på helgen ska man hinna allt det där man längtat efter under veckan…man ska sova, laga god mat…orka uggla längre på kvällarna…hinka lite vin eller annat alkoholhaltigt…tacos och sex är viss åxå  något de allra flesta svenskar associerar med helg…det ena på fredag…å det andra på lördag..:)

Dagar blir till veckor, som blir till år…å fy fan….strax e man pensionär och minns mest hur man arbetat hela sitt vuxna liv…glömt guldkornen…å har för mycket taskiga ledband, onda ryggar osv för att ens njuta av lördagssexet….

Trist!

Å vart vill jag komma med det här?

Jo….det som gör mitt förhållande till Danne så speciellt är att vi kan njuta av livet lite då och då….spelar ingen roll vilken veckodag det är…

Vi kan sitta på vår inglasade balkong med jordgubbsbubbel en tisdagkväll och diskutera allt från mobilabbonnemang till framtida resmål….vi kan gå på sena biovisningen en torsdag….vi kan laga till nåt lyxkrubb en måndag och knäcka en flaska rött därtill….Tacos äter vi sällan….det där ”andra” har ingen som helst agenda…tack o friggin lov! 😉

Jag känner mer o mer för honom, för varendaste liten dag som passerar…det blir mer och mer VI….och att vi ska finnas hos varandra i framtiden framstår mer o mer säkert!

Vårt gemensamma hem har åxå börjat ändra karaktär….här ser inte längre ut som en ungkarlslya….ljuslyktor, nya gardiner, lite blommor och annat smått och gott har börjat sätta prägel….å han blir lika glatt överraskad och nöjd varje gång jag har stökat runt och gjort förändringar….Min gosegris!:)

Vi har inhandlat ny soffa….och en ny säng….vi ska måla om och byta ut saker som ”gjort sitt”…..nya köksmöbler står på tur, och in emellan fixas och trixas det med både det ena och det andra….dessutom har vi köpt oss en ny bil:) VÅR plåtbäbis:)

Vardagen med honom är full av positiva saker bland allt gnetande och knegande….man längtar hem under dagen, väntar på den goa stunden tillsammans när lugnet lägrat sig efter alla måsten…krypa ihop, tätt intill och glo på tv-serier…eller helt sonika krypa i säng tidigt…utan att det måste vara Lördag:)

Vi planerar en resa i vinter….vart vet inte än, bara att det måste vara soligt och varmt….jag vill till Bali….han vill åxå till Bali….så om pengarna finns….så Bali it is:)

Jag är inte van vid det här….att det finns någon som inger så mycket trygghet….någon jag kan prata med om ALLT….Jag är inte van vid att någon tar hand om alla de där sakerna jag bara avskyr….biljoxet….betala räkningar och sånt…det är en fantastisk känsla och jag älskar mitt liv med honom!

Vardag eller inte vardag….mitt liv har fått en vändning jag inte trodde kunde ske…å trots att jag tassar med en butter min ut i Novembermorgonen, så mår hela jag så in i bomben bra…bara för att jag VET att han kommer lägga armen om mig när vi ska sova…bara för att jag vet vem jag vill leva med…å bara för att jag vet, att no matter what…vi kan prata om allt som kommer i vår väg, och vi är fantastiska på att eliminera frågetecken som kan dyka upp…

Happ….

Tajm och hämta minsta ynglet på fritids….vi ska gona ner oss i soffan och poppa popcorn å glo på Disneyfilm en stund….sen ska det kokas rotmos…och så e Onsdagen snart ett minne blott…

Imorgon e jag dessutom ledig, å ska roa mig med det mest vardagliga av allt…..Tvättstugan:)

Simma lugnt!

//B

DSC_0034

Annonser

Kommentarer till: "Min vardag…inte som var dag!:)" (6)

 1. Mina vardagar e inte ett dugg som dom flestas. Börjar jobba 06,30 sedan full fart tills arbetet slutar 19.
  Din Fredag har jag först mitt extra jobb inom hemtjänsten sedan besök bland lite piggare gubbar.
  Aldrig någe Tacos. Aldrig någe hojtarolja innanför västen. Sedan e det bara en jävla väntan på att åka te jobbet på Söndagen. Fy fan va jag hatar Söndagar.

  • Man är sin egen lyckas smed, Tobbe!
   Låter som du behöver en förändring…och den enda som kan förändra ditt liv är du själv!
   Du låter inte ett dugg lycklig. ..tvärtom….men man behöver ju faktiskt inte bara låta tiden rinna iväg!
   Gör nåt för bövelen. ..å unna dig själv att få må bra!

   • Lycklig? Nix för jobbet suger dom fan.
    Jo jag väntar och väntar på att få komma i gång med det andra jobbet men det bara skjuts framåt. Så sin egen lyckas smed NEJ du fast jag bor i Smedstaden.
    Så är det

   • Skit i å vänta o hitta på något annat! Du måste ju inte bo i e-tuna. Livet e för kort för å gå runt o vantrivas!

 2. Flytta?
  Om du missat det så håller vi på att starta upp pappas firma i Eskilstuna. Då kan jag väl inte flytta eller hur?
  Varför skulle jag flytta när jag kan få jobb hemma i stan?
  Nej bara att vänta ut dom som vi lagt anbud till.

  • Jag har inte missat nåt….å jo
   …man är visst ansvarig för vad man väljer att stå ut med!
   Visst att det finns lägen o situationer som gör det besvärligare ibland, men rent generellt!
   Hoppas hursomhelst att det snart löser sig för dig/er och att det blir kanoners!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: