Bara ytterligare en Blågg…

Pre-thanxgiving….

Tänker sno en bit amerikansk tradition…å fira en kort stunds ”thanksgiving” i förskott…

Tacksam…känna tacksamhet…verkligen kunna värdesätta både de små och de stora tingen  man omges av under livets gång…hur ofta gör man det?

Oftast tror jag att man lallar på i sin skuggiga tillvaro. ..man tar sin friska kropp för given…man gnäller angående väder och vind,  jobb, pengar och allsköns annat…man ser oftast det man INTE har, istället för det man har och har åstadkommit…
Man tänker sällan på värdet av varje dag och skjuter snabbt undan alla tankar på att livet kan vara förrädiskt kort…det kan ta Slut med en hiskeligt fart. ..och vad har man DÅ för nytta av allt skit man INTE hann införskaffa?

Häpp. ..nu till MIN thanksgiving…
Jag är enormt tacksam för:

1: Tre stycken fantastiska barn! Var och en på sitt vis små mirakel! Underbara,  snälla ungar som berikar mitt liv totalt!

2: En härlig barndom fylld av trygghet och ett föräldrapar som älskade varandra och alltid gjorde sitt bästa för mig och min bror!

3: Bohuslän. ..den vilda västkusten med sina magnifika naturskådespel…en bit av vår värld som ligger mig varmt om hjärtat!

4: En, i dags dato, frisk kropp! Fungerande armar och ben, seende ögon och hörande öron…och en hjärna som (peppar peppar) levererar det jag behöver för att leva ett gott och rikt liv!

5: Kärlek! Känslan av att ha träffat sitt livs kärlek och mannen man vill leva med tills man stupar när man hade börjat tro att man inte var värd lyckan av att vara älskad förbehållslöst!  Magic i sin renaste form!

6: Att kunna gå vidare! Att hitta meningen med livet efter stor sorg och bottenlös saknad…att fortfarande kunna skratta, drömma, planera och älska…att kunna må bra trots minnen som svider!

7: Konstallationer! Här finns inga ”mina barn,  dina barn”! Här finns jag, min kärlek och ett helt gäng ungar som gillar varandra! Fantastiskt och helt underbart!  VÅR familjekonstallation…The match!

8: Mormor!  Min fantastiska mormor som trots att hon e släktens äldsta med sina 88 år, också är den liberalaste av oss alla…mina både öppet hjärta och likaså sinne!

9: Sommaren 2014!  Den bästa i mitt liv! Inga pengar hade vi..men vädret var fantastiskt,  och sol o bad kostar inte ett öre! Tillsammans med min Daniel blev vår första semester tillsammans helt perfekt!

10: Stockholm!  Denna vackra stad som från första dagen  fått mig att känna mig Välkommen!  Jag känner mig hemma!
Älskar pulsen,  vyerna,  möjligheterna!
Men ffa älskar jag
Stockholmsgrabben som blev min!:) ♥

Aint i one lucky bastard? 🙂

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: