Bara ytterligare en Blågg…

Månadsrapport….typ!

Trött som fasen å med en kliande förkylningsfeeling på lur, sitter jag på jobb och har en låååång natt framför mig…

Dessutom…när jättenatten e över och morgonen nalkas, då ska jag på medicinkurs hela jäkla dagen, så jag lär inte vara hemma förrän rätt sent imorgon kväll…BLÄ!

Men sånt e livet….inte lätt för en urfattig stackars löneslav…å snusförnuftiga känns de där kommentarerna att man ska ”va glad man har ett jobb”!

Klart man e glad man har ett jobb…what the hell liksom…men ÄNNU gladare hade jag definitivt vart om jag var miljonär och kunde glida fram i vardagen utan att göra nåt annat än det jag vill där och då!

Hur som haver….Nu e det som det e!

Livet i övrigt känns rätt ok…

Haft en mysig helg med min kärlek, och känslan av att tycka om någon sådär kravlöst är rätt fantastisk. Vi play it cool och lever för en dag i taget än så länge, men självklart börjar en å annan plan ta form. Vi vet vad vi vill, vad vi känner och hur vi vill gå vidare…å det e huvudsaken tycker jag! Känner mig trygg och ganska glad…å det e nåt jag inte alltid vart så bortskämd med.

Julhelgen e planerad in i minsta detalj, och för första gången på många år ska vi fira med mina mostrar, kusiner och gamla goa mormor…Å det enda jag kan konstatera är att fjolårets jul gick till historien som skit, piss och kaos….så den här kan BARA bli mycket bättre. Gamla traditioner och de jular jag haft sen barnsben är och förblir borta i och med att mor inte finns med oss längre..så nu får vi försöka fixa till det så gott det går och lägga nån form av grund för nya traditioner.

Kan som sagt INTE bli sämre än i fjol…å därmed e jag skapligt nöjd!

På juldagen möts jag och <3-tat upp i Göteborg….å vi ska på ”Hardcore Superstar”-konsert på Trägår’n…sova över i stan och sen på annandagen bussar vi hem till Kungshamn där vi får 4-5 mysdagar ihop innan vardagen tar vid igen…

En annorlunda men fullt acceptabel jul….Punkt!

Nyår lär bli en lugn tillställning med kottarna som eventuellt e hemma…jobbar natten till nyårsafton, och börjar årets sista dag på busseländet…men men…så kan det va…inget som egentligen spelar någon större rock’n’roll:)

Hoppas och tror att 2014 kan bli ett bra år…tänker aldrig mer säga ”MITT år”, för det skiter sig på ett eller annat varendaste gång…men ett BRA år….som jag vill ska innehålla en del förändringar i vardagsstuket….en flytt förhoppningsvis, med allt vad det innebär…och en hel del rosa fluff…hehehe…å med det e jag nöjd:)

Happ…det var det….ett helt blogginlägg….snart en månad sen det sista, å jag kan väl lugnt konstatera att författarlusten sviktat rätt rejält en låååång period nu….men man vet ju aldrig…den KAN ju komma tillbaka…det ger sig la:)

Nu ska jag fördriva tiden…å kanske pilla ut mina splitternya linser jag ÄNTLIGEN införskaffat…fast eftersom jag har brådis imorgon bitti, funderar jag skarpt på å låta bli….e inte så haj på det än, å beter mig som en fumlig stolle när joxet ska in i ögat…inte läge å stå o svära förbannelser över hur jämrans svårt det ska va å få en liten Siliconpryl att hamna rätt i ög-eländet!

Så ere mä’t….

Gonatt and Over and Out från min front!

C ya when i c ya, typ:)

😀

Juldagsaktivitet:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: