Bara ytterligare en Blågg…

Just another sunday…

Söndag…

Mitt i April…å ingen riktig vår än! Segt, tröstlöst och tråkigt…å kallt!

Fast idag känns det lite mildare i luften…

Jag och Zack har promenerat vår dagliga långpromenad och nu sitter jag här med en kopp kaffe och en chokladbit, och funderar över resten av dagen!

Ska gå en sväng upp till min lille mormor och hälsa på…hon har dessutom gjort en Kålpudding till mig, och det e ju aldrig fy skam…å så ska jag till far ikvällningen o glo på tv en stund.

Fixar inte ens tanken på att han ska sitta där alldeles ensam om kvällarna…tyst och tomt…Nä, det går inte…så många kvällar e jag där och bara slöar framför tv:n med en kopp kaffe och en macka…ganska mysigt iofs…Vi behöver nog det här, både han och inte minst jag!

Det vill så fruktansvärt lite till för att tippa mitt humör helt i botten…

En sång på radion, ett foto…en snabb tanke eller ett minne…Viss musik KAN jag inte lyssna på alls, då det påminner mig nåt alldeles om sista tiden med mamma…det känns som det var igår…å så e det snart 7 månader sedan…skrämmande!

Tänk ändå…hur stor plats en människa kan ta i ens liv…hur just DEN personen faktiskt fyller din tillvaro nåt alldeles, utan att man ens tänker på det…iaf inte så länge allt är som det ska vara! Men när livet ändras, å den här speciella människan inte längre finns där i ens närhet…DÅ märker man betydelsen mer än någonsin!

Om någon kapat mina ben, hade inte det känts hälften så invalidiserande, som förlusten av mor känts.

Hon fattas mig dygnet runt. Och sitter i mina tankar hela tiden…Sättet vi förlorade henne på spelar säkerligen en stor roll, men den närhet vi hade till varandra spelar nog ÄN större roll…vi var tighta…så ere bara!

Man ska vara väldigt rädd om de människor man har och älskar…för livet kan förändras i en nanosekund…å det e DÅ alla tankar på vad man MER kunde gjort kommer…man ska se till dem man har, och vara jäkligt rädd om dem! Man har bara de sina till låns…fy bubblan!

det om detta…

Den kommande veckan nu förutsätter jag att mina förbannade Norgepapper kommer….tidsfristen från betalning är cirka 6 veckor, och där är vi nu…så jag lusläser bemanningssidor och kommunesidor angående jobb i Norge och har sökt några stycken…däremot e jag ju bakbunden då jag inte kan lägga till den förbenade auktorisasjonen…Happ, det löser sig nog det med…dilemmat e bara det, att jag e erbjuden jobb här på sjukhemmet hela sommaren…vilket jag ju INTE kan tacka nej till så länge jag inget annat har…förhoppningen är ju att få komma gång i Norge så fort som möjligt! Mer pengar och lättare jobb…inget å snacka om liksom!

Dessutom…när den dagen kommer…då ska jag starta en alldeles ny blogg…ett oskrivet livskapitel…den här bloggen kommer jag aldrig ta bort, men där kommer jag sätta punkt för den. Den går alldeles för mycket i svartaste moll, och så många händelser finns häri, som jag egentligen bara vill sluta minnas. Sorgen efter mor kommer följa mig överallt..vad jag än gör eller hur jag än bär mig åt…men det finns mycket annat jag sätter punkt för! Händelser och saker jag gjort, beslut jag tagit, val jag gjort utan att ens för en sekund tänka efter…Nu räcker det liksom. E för trött för att ens bry mig längre. Läser gamla inlägg och förvånas över min egen dumhet…å all energi jag lagt ner på både fel folk och taskiga val!

Enuff, enna!:)

Vill ha en blogg med bilder, med nya händelser, med hopp om framtiden, med positiva vibbar och sunda vägval…Jupp, så ere!

Men tills dess e jag här…i gegget och sörjan, i deppet och nostalgin…och framför allt i desperationen och jagandet efter en lycklig situation, som bara blev dummare, mer komplicerad och mer hysterisk, ju mer jag försökte…

Hå å hej….

Skam den som ger sig!

Ha en go eftermiddag!

//B

Annonser

Kommentarer till: "Just another sunday…" (2)

  1. ❤ Snart är du igång! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: