Bara ytterligare en Blågg…

Jag har fyllit år…

Första födelsedagen utan mor…

Förmodligen därför hela förra veckan var piss och rutten dynga all in all…ALLT har påmint mig om att mamma inte längre är här…

Nu ere iaf gjort…å födelsedagen var en ganska ok historia trots tårar å tandagnissel…fick massor av fina blommor…pengar, del 2 i sagan om Christian Grey 🙂 , jättefin stekpanna och en hel höööög med kapslar till min stora kärlek, kaffemaskinen:)

Vi käkade smörgåstårta och marängtårta…och allt passerade på ett stillsamt vis!

Å nu e man då ett år äldre….bara en födelsedag till mellan mig och The Big 5!:) Småcoolt på nåt vis! Man e fan i början av att bli skitgammal!:) Man får helt plötsligt bara vara….man får se ut som man vill, göra som man vill…det finns liksom inga oskrivna regler längre….för man e iaf så jäkla medelålders nu..att gör man bort sig å det totalaste, kan man åberopa allt mellan Alzheimer-light och IBS!:) Lööövly!:)

Å mitt i allt detta, växer en ny tillvaro fram, sakta men säkert, i mitt liv…en ny arbetsplan tar form, och jag kan villigt erkänna att det e både lockande och nervöst…samtidigt….å pirrigt!

Mina papper för grannlandet i Väst e i det närmaste klara…idag har avgiften för den norska ”autorisasjonen” betalats….och det var en ganska sjuk historia i sig…

Jag fick en räkning på 1560 norska kronor….

Slutsumman hamnade på 2100! Avgifter, växelkurs och betalning för och från båda bankerna gjorde att skiten blev 700 pix dyrare än räkningen var utställd på…..det kostar fan att få knega i lusekofteland!

Tur man har en rar far….för min plånbok e maläten och eko-tom!

Nu e det bara väntan kvar…å sen kommer då beviset på att jag kan knega som ”helsepleier” i Norge…å DÅ jävlar, DÅ ska det knogas!

Trött på taskig ekonomi och att aldrig kunna göra nånting utan att räkna en gång, två gånger och femton gånger….Hoppas på att äntligen kunna få ihop såpass iaf, att man kan göra NÅT skoj nångång utan att behöva suga på ramarna resten av månaden!:)

Å så vill jag ha en ny soffa!:)

Bara ett ynka steg kvar nu…å det e en tripp till Fredrikstad….och få det Norska personnumret…..men det e en skvätt i havet jämfört med allt annat man fixat….tjohej!:)

Sen e det en sån där sak ahead….som man bara myser inombords när man tänker på…

VÅR….och Sommaren såklart…

Sommaren som kommer ska jag hålla strikt okomplicerad!:)

Umgås med ungarna, sola och bada…thats it!!

Kanske nån AW med kompisarna åxå…men noway, att det ska strulas med vare sig det ena eller det andra…LUGN & RO e min nya led-klyscha…så det så!:)

Så all in all e jag ok….med toppar och dalar….men jag hankar vidare, tar en dag i taget! Jag längtar och saknar såklart…å gråter…snorar och snörvlar….snyter mig, och går vidare i nästa stund! Så ser det ut på ett jämnt ungefär!

Happ….nu ska här glos på ”The Hobbit”….å lusten för dieter e fucked off just nu, så det blir ostbågar å ett glas rött åxå…

Så kan det va, en sketen Tisdag som denna!

Solong och må väl!

//B

Våååååååååårfeeeeelings:) Bilden tagen idag på Zackpromenaden!:)

 

Annonser

Kommentarer till: "Svammel i allra största allmänhet…" (4)

  1. Det har sina fördelar att bli äldre 😉
    Och … till slut blir allting bra … /Mormor

  2. Häftigt med Norge! Allt ordnar sej, just be cool 😉

    Kramisaaaar ❤❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: