Bara ytterligare en Blågg…

Värt att kämpa för!!

När alla.. Å jag menar verkligen ALLA beståndsdelar finns, för att få det riktigt bra…
När allt är så enkelt och klockrent..då är det ganska så lätt att se sina tidigare misslyckanden och tillkortakommanden!

När man VET att nånting kan och kommer utvecklas till nåt riktigt bra.. Nånting som kommer bestå… Bara för att man faktiskt har sina bagage att jämföra med..Det e nog först DÅ man inser att man bör använda sig av sina erfarenheter..ta till de verktyg man har.. Å verkligen KÄMPA för att se till att det BLIR så!

Där befinner jag mig just nu!

Jag tänker för allra första gången i hela mitt liv gno arslet av mig för att resten av mitt brötiga liv ska bli tryggt..jobba för en sak jag tror på till 100%…inte bara rusa iväg som en skadeskjuten höna, utan ta tjuren vid hornen.. Deala med mina demoner.. Börja tycka om mig själv för den jag är… Bena ut atomerna i hövvet… Å bli den ena av två, som ror det här jävla livet iland.. Ihop!

Aldrig någonsin har jag känt mig så sedd och hörd som jag gör nu… Jag har aldrig kunnat prata så bekvämt med någon… Verkligen prata… Otvunget och exponerande! Jag har nog heller aldrig lyssnat på nån annan, på det viset jag gör nu!

Det är en spooky känsla som skrämmer skiten ur mig…så sårbar, känslig och liten inför det faktum att jag faktiskt är en av dessa två, som bestämt att NU fan gör vi vad som krävs för att resten ska bli bra! En hyffsat bra början borde ju vara att lära sig må bra MED .. Och i… Sig själv! Bli HEL! Lappa ihop gamla sprickor..

Jag e villig att göra allt för att känna mig sådär stark igen.. Som man gjorde innan man valde så många fel vägar.. Stark och säker! Bygga självkänsla…
Jag vill det för MIN skull!

Och… För en tvärtrygg relation med en person som kommit betyda jäkligt mycket för mig!! Han får mig att må på ett vis, som med sitt eget språk skriker ut att jag är på helt rätt spår!

Det man tror på, uträttar man stordåd för… Å bara viljan gör slaget vunnet!

Har själv tagit kontakt med min kurator igen…bara en sån sak!:) Ett litet steg kan tyckas… Men i MIN värld e det ett gigantiskt kliv!

Det känns som jag för första gången verkligen förstår vad det går ut på.. Att leva, att inse ett å annat, att få kämpa för sig själv och det man tror på.. Att strunta i fördomar å annat tramsigt… Att känna sig älskad för den man ÄR och inte för ”fasaden” man levt bakom…

Fantastisk känsla!!!

Tack som fan för alla misstag man begått å stolpskott man mött.. Utan allt det hade jag inte suttit HÄR just nu.. Med insikter och mål som gör att livet helt plötsligt är enormt VÄRT!:) så ere!

Å nu… Efter en ganska tung dag å ett timmar långt telesamtal ikväll, så VET jag att jag kommer sova som en klubbad säl inatt!:)

Fan… Vad jag e KÄR!:)

Gonatt!:)
//B

Annonser

Kommentarer till: "Värt att kämpa för!!" (4)

 1. Låter som en skön känsla.
  Att gå från A till B utan att passera go och veta vart man är på väg och vad man jobbar för.
  Go girl, go!!
  Kram

  • Det är en skön känsla… Ungefär som att vakna upp litegrann o bara veta rakt av, att NU ere dags att röja i högarna av gammalt skit, för å göra plats för bra och härliga äventyr o minnen!:)
   Samtidigt vet man att den här gången, tänker jag fan inte ge upp… This is it, typ!:)
   Kram!

 2. Jösses vad glad jag är för din skull!! Värmer hjärtat att läsa och ja, det finns hopp även för en annan också känns det som 🙂 Dock fick jag årliga SMS:et från ”dynghögen” som uppenbarligen inte har vänligheten att slänga mitt nummer och glömma att jag existerar… men jag ignorerar och kastar. Tycker jag är duktigt av mig 🙂 Facit i hand visar att skurtrasa inte är en känsla jag uppskattar och väljer bort. Då är det glädjande att läsa ditt inlägg och hoppas att det nog finns en vettig människa där ute även för mig. Även om jag får vänta tills jag sitter på hemmet 🙂 Kram och trevlig helg!

  • När man minst anar det, vännen..
   Det ÄR verkligen så!:)
   Å att du inte faller till föga för någon som behandlat dig illa, det är styrka i sig! Självrespekt!!
   Självklart finns det någon för dig… Å rätt vad det är, så dyker han upp!:)

   Hoppas du får en härlig dag idag!:)
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: