Bara ytterligare en Blågg…

Ny dag…fin sådan igen.. Men inte så kallt! Bara -6, så idag kan man gå runt samhället med hund, iklädd bikini…jämförelsevis!:)

Sovit rätt ok.. Vaknade toktidigt dock, och somnade om… Å då var de där.. Mardrömmarna! Men ok… Ska väl jaga i väg dem åxå vad dagen lider!👀

Grunnar på gårdagens alla insikter och tankar… Och på gårkvällens telefonsamtal med kärleken…
På något konstigt vis känns det som enorma murar revs.. Och även om vi båda har våra demoner, så känns det som att det som redan är bra… Bara kommer bli bättre! Jättehäftig känsla!
Har aldrig varit med om nåt sånt här..
Insett att man måste tycka om sig själv, orka med sig själv för att fullt ut kunna erbjuda framtiden en chans att bli kanoners!

Rätt enkel ekvation egentligen!😃

Å så känns det så jäääääävlans bra att man inte bara gör det för någon annan, utan lika mycket för sig själv… men att man gör det TILLSAMMANS!:)
Helfräckt!:)❤

Jag har varit mästare på att skuldbelägga mig själv… Klistra på ett sjuhelsikes dåligt samvete, när jag känt jag inte räcker till!
Likadant om jag för MIN skull gör något JAG vill… Då hugger det inuti av kasst samvete!
Samma gäller om jag gör något jag VET inte är accepterat av de sociala oskrivna pisslagarna… När jag bryter ett moraliskt mönster…spränger mallen.. OJ! DÅ grubblar jag… Samtidigt som jag VET att jag är en vuxen människa som själv rår över mitt liv!

Konstigt hur man är egentligen.. Å hur man väljer att foga sig i saker man inte ens tycker om.. Bara för det SKA vara så! Man låter andra styra sina handlingar, fast tanken motarbetar av bara fan!

Nu får det va slut på sånt!
Tänker jobba med att gå till botten med mina toppar o dalar… Tänker låta mig få styra mitt liv på ett vis som passar MIG!
Så länge man inte gör nån illa, så skit samma med alla oskrivna morallagar!
Jag är inte ”alla andra”… Jag e jag, å jag fungerar på MITT vis.. De dagar jag är tilldelad, är mina att råda över!

Vet vad som krävs för att få det preciiis som jag vill… Å från och med NU tänker jag sätta kursen på exakt det… Med näsan i vädret!:)

Det får ta den tid det tar..å kosta de tårar det kostar… Vet vad jag vill, vad jag vill ha… Och med VEM jag vill ha det!:)

Så det så! 😊

Ha en bra dag ju!

//B

Annonser

Kommentarer till: "Jag VET vad jag vill och med VEM!" (12)

 1. Haha… Det var ord och inga visor!
  Lycka till med kärleken Karin ❤

 2. Ja du har ju alltid vetat vad du vill. .p

 3. Kunde inte ha skrivit det bättre själv, precis så känner jag med….jag är så trött på att behaga och göra saker för alla andra, nu måste även jag bli bättre på att tänka på mig, göra bra saker för min egen skull utan att bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker. Nu kör vi tjejen! 🙂

  • Ja det gör vi! Satsar på det som får oss att må bra! Jag vet vad jag vill… Å det e nog fan första gången i mitt liv DET händer!:)
   Å en sak e klar… Jag ger fullständigt faaaen vad allt o alla andra anser om det!:)
   Kram o lycka till med DIN revolt!:)

 4. Du är DU! Visst är det fantastiskt 🙂 att dras med dåligt samvete är det nog många som känner igen. Men vi måste lära oss att det är helt OK att göra saker för sin egen skull! 😀 för det är det!

  Kramis kram ❤

  • Hej gumman:)
   Vet du vad…det e nog bara så…att precis som när det gäller att lära sig gå, läsa, cykla….så e det något man måste träna på:)
   Jag blir för var dag som går mer o mer varse, att jag kommer storkna om jag inte lägger av ”Ta hand om hela jävla världen” attityden….så jag tränar så mycket jag bara kan:)

   Ha det bäst!
   Kramas!

 5. I dag är det blääääää

 6. Nix bilen står i Torshälla TRASIG och jag kan ej laga den, vet ej vad felet är. Den slutade bara funka när Cecilia lånade den 😦 plus lite annat som är bläääää.
  Men så länge jag ser att du mår bra så har jag en liten ljusglimt i själen. *Blåsergoa*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: